Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS

АРЕНДА МИКРОАВТОБУСОВ и АВТОБУСОВ. СТО

Четверг, 28.03.2024
Главная » 2013 » Январь » 16 » Пассажирский микроавтобус Мерседес Sprinter
19:37
Пассажирский микроавтобус Мерседес Sprinter
+38 099 740 70 44
+38 063 897 87 13
Аренда пассажирского микроавтобуса Mercedes Sprinter на 18 мест с кондиционером.
Заказ по Киеву и Киевской области.
 

Наш пассажирский автопарк:

Mercedes Vario на 20 мест

Богдан А-092 на 21-23 места

Автобус MAN на 30-34 мест

Аренда и заказ пассажирского автобуса, мини или микроавтобуса, а также профессиональная Организация развозки персонала.

 
 
 
 
 
Мерседес-Бенц Спринтер (Mercedes-Benz Sprinter) — семейство малотоннажных автомобилей компании Mercedes-Benz.
 

Доступно большое количество модификаций: пассажирский микроавтобус, маршрутное такси (16-19 мест), междугородний пассажирский микроавтобус (до 20 мест).
 

Существует четыре варианта длины кузова (три варианта колесной базы) и три варианта высоты крыши, имеет двускатные или односкатные колеса задней оси. Грузоподъемность шасси до 3050 кг.
 

Доступны варианты с полным приводом и АКПП. Существует возможность покупки шасси.
Как в Европе, так и в Украине широко распространена практика переоборудования и дооборудования MB Sprinter у сторонних кузовопроизводителей.

 

Мерседес-Бенц Варио(Mercedes-Benz Vario)

 
Для виконання специфічних вимог замовника є додаткове обладнання - комфортні сидіння, кондиціонер, обігрівач, а також понад 100 серійних і спеціальних забарвлень. Для експлуатації в важких умовах пропонується повнопривідна версія, яку оснащено блокуванням заднього і міжосьового диференціалів і має менші передавальні числа КПП (моделі 814DA і 815DA).

Середньотонажні вантажівки і автобуси Mercedes-Benz Vario прийшли на зміну популярній моделі Т2 у 1996 році. Мікроавтобуси Vario зовні практично не відрізняються від своїх попередників серії Т2 початку 90-х років - та ж рамна конструкція, таке ж розмаїття кузовів, що монтуються на шасі різної довжини. Єдина помітна відмінність - сучасніші фари і нова декоратина решітка радіатора.

З вересня 2000 р. на нові моделі Vario 618D/818D встановлюється 4,2-літровий турбодизель з інтеркулером і прямим впорскуванням палива потужністю 136 і 150 к.с. і обертовим моментом 520 і 580 Нм відповідно. На замовлення ці моделі пропонуються у виконаннях, що відповідають нормам Euro-3. Всі двигуни в моделях 4х2 оснащуються 6-ступінчатою механічною КПП, а дещо пізніше у вигляді опції стала пропонуватися автоматична 5-ступінчата КПП з електронним управлінням.
 
Всі мікроавтобуси Mercedes-Benz Vario забезпечуються підвіскою на параболічних ресорах, всіма дисковими вентильованими гальмами і рульовим управлінням з гідропідсилювачем. Нові Vario мають двоконтурну гальмівну систему з гідро-або пневмоприводом, яку оснащено системами ABS і ALB. В інтер'єрі кабіни змінилася приладова панель, сидіння водія регулюється у всіх напрямках. Покращена звукоізоляція, з'явилася нова система опалення та вентиляції. Для збільшення безпеки встановлюється подушка безпеки для водія і триточкові ремені.
 
Просмотров: 7324 | Добавил: Соломка | Теги: микроавтобус Мерседес, пассажирский микроавтобус, микроавтобус 20 мест, маршрутное такси | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]